Kyocera ve Seneka Yazılım arasında güç birliği!

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. (Kyocera), müşterilerinin dijital dönüşüm süreçlerine daha geniş çapta katkı sağlamak için, yerli yazılım şirketi Seneka Yazılım’la iş birliğine gitti.

Kyocera ve Seneka Yazılım arasında 16 Şubat 2018 tarihinde imzalanan anlaşmaya göre Kyocera, Türkiye pazarında sunduğu doküman yönetimi çözümlerinin kapsamını genişletmek için, Seneka Yazılım’ın doküman dijitalleştirme konusunda uzmanlaşmış Elektronik Belge Yönetimi Sistemi’ni müşterilerine sunacak.

Kyocera ve Seneka Yazılım iş birliği

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. Genel Müdürü Murat Ada, Seneka Yazılım’la yapılan işbirliği konusundaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

“İş akışlarına dahil olan belgelerin dijital ortamda arşivlenebilmesi, aranıp çağırılabilmesi ve düzenlenebilmesi dijital dönüşüm çağında işletmelerde etkin bir doküman yönetimi sisteminin oluşturulabilmesi noktasında büyük önem taşıyor. KYOCERA Document Solutions’ın misyonu, müşterilerine doküman yönetimi sürecinin her aşamasında eksiksiz hizmet sunmaktır.

KYOCERA Bilgitaş Turkey olarak, Türkiye’deki müşterilerimize bütüncül bir dijital doküman yönetimi sistemi sunmak üzere sektörün en güçlü oyuncularından Seneka Yazılım’ın Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ni ürün portföyümüze dahil ettik. Belgelerin oluşturulması, tanımlı onay süreçleri içerisinde işletilmesi, diğer işletmelere elektronik ortamda gönderilmesi ve nitelikli veri analizine izin verecek şekilde arşivlenmesi dahil tüm süreçleri içinde barındıran EBYS’nin özellikle ülkemizde hukuki olarak kabul gören, işletme içi ve işletmeler arası yazışma ve belge aktarımını standardize etmeyi ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) sistemiyle uyumlu oluşu, bu çözümü özel sektör müşterilerimize sunma konusundaki kararımızda etkili oldu. Şimdiye dek ağırlıklı olarak kamu kurumları ve üniversitelerden yoğun talep gören sistemi bu iş birliği çerçevesinde özel sektörde faaliyet gösteren işletmelere de ulaştırmayı ve müşterilerimize daha büyük ölçüde değer katmayı hedefliyoruz.”

Önceki haberİDO dijital dönüşümle yenileniyor
Sonraki haberTürk Telekom’dan sosyal sorumluluk projeleri için reklam filmi

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz