Günışığı Çocukları’ndan 23 Nisan’a özel dijital kutlama!

Türk Telekom

Türk Telekom, az gören çocuklar için hayata geçirdiği ‘Günışığı’ projesindeki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını resim ve videolar ile kutladı. Çocuklar tarafından üretilen içerikler www.1asirlikbayram.com sitesinde yayınlandı.

Telekomünikasyon şirketi, toplumsal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda; Engelsiz Yaşam Derneği iş birliği ile az gören çocukların görme yetilerini geliştirebilmeleri için hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘Günışığı’ndaki çocuklarla, TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını kutladı.

Türk Telekom

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları kapsamında; Günışığı projesinde yer alan çocuklar tarafından ‘Bir asırlık bayram’ temasıyla çizilen resimler, www.1asirlikbayram.com sitesinde sergilendi. Diğer yandan çocuklar İstiklâl Marşı’nı seslendirdikleri ve kendilerini tanıttıkları videolarla bayram coşkusunu yaşadı.

Türk Telekom

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal; “Az gören çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projemiz Günışığı ile koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu dönemde eğitimleri uzaktan destekliyoruz. Online aktiviteler düzenleyerek onların yanında olmayı sürdürüyoruz.

Bu projede eğitim alan çocuklarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Meclisimiz’in 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladıkları özel içeriklerle kutladılar.

Önceki haberTeknoloji STK’ları Salgınla Mücadeleyi Konuşuyor!
Sonraki haberTürk Telekom Ventures ortağı MentalUP 5.5 milyon kullanıcıya ulaştı!

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz