Philips TV 2018 koleksiyonu neler sunuyor?

Philips TV 2018

Philips TV 2018 koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde Must Nişantaşı’nda düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Philips’in imzası hâline gelen Ambilight desteğiyle öne çıkan koleksiyon OLED 873, 7503 ve 8503 serileriyle karşımıza çıkıyor.

Philips TV 2018 koleksiyonu

Philips TV 2018 kolesiyonunun öne çıkan özelliklerine baktığımız zaman karşımıza ilk olarak tabii ki Ambilight desteği çıkıyor. Uzun süredir Philips‘in imzası haline gelen bu teknoloji, TV’nin arkasında yer alan LED aydınlatmalar ile birlikte izlediğiniz görüntüye göre duvara ışık yansıtarak daha bütünleyici bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca bu teknoloji sayesinde TV’niz olduğundan daha büyük ekranlı gibi görünüyor.

Yeni modellerin tasarım anlayışında da değişiklikler var. Artık çok daha lüks ve şık görünen, ince detaylarla zenginleştirilen modellerle karşı karşıyayız.

Geçtiğimiz yıl Philips’in tek bir OLED modeli varken bu sefer üç farklı OLED panel seçeneğinin tüketicilere sunulduğunu görüyoruz. OLED 873 modeli 65 inç ekran boyutu ile gelirken, diğer modellerde 49, 55 ve 65 inç olmak üzere farklı seçenekler de bulunuyor.

Yeni koleksiyon için TP Vision Pazarlama Direktörü Can Göver; “Philips TV’nin ilhamı, tasarıma olan tutkusundan geliyor. Kaliteli malzemeler aracılığıyla dayanıklılığı temsil eden ürünlerimizde, gösterişten uzak bir tasarım ihtiyacı esas alındı. Ürünler, moda ve trendlerin üstünde olan bir tasarım ve kalite anlayışını ifade ediyor” sözlerine yer verdi.

Önceki haberKadınlar için teknoloji seferberliği
Sonraki haberTP-Link – Bitdefender İşbirliği ile internet artık daha güvenli

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz