Veeam ve Lenovo işbirliğine gidiyor

veeam

Yeni işbirliği sayesinde artık şirketler Veeam’in Hiper Erişilebilirlik çözümlerine Lenovo ve iş ortakları üzerinden ulaşabilecekler.

Veeam, Lenovo ile kurduğu yeni global iş ortaklığı ile kurumlar Lenovo Yazılım Tanımlı Altyapı (SDI) ve Depolama Alanı Ağı (SAN) ürünleriyle birlikte Veeam Akıllı Veri Yönetimi çözümlerini tek bir işlem ile doğrudan Lenovo ve iş ortaklarından satın alabilecek. Veeam’in Lenovo çözümleriyle entegrasyonu, kurumlara Hiper Erişilebilir Şirket için erişilebilirlik, BT sadeliği, ölçeklenebilir performans, operasyonel verimlilik ve hızlandırılmış inovasyon sunacak geniş bir ürün yelpazesi ve esneklik sağlıyor.

Veeam’in Başkanı ve Eş CEO’su Peter McKay, Lenovo’nun ürünleriyle birlikte Veeam Akıllı Veri Yönetimi ve Erişilebilirlik çözümlerini satma kararının Veeam’in pazardaki ivmesini ve liderliğini yansıttığının üzerinde duruyor. “Bu, iki lider teknoloji firmasının yaptıkları iş birliği ile iş ortakları ve müşterilerine en sorunsuz ve verimli satış ve kurulum süreçlerini sağlamalarına çok iyi bir örnek. Lenovo’nun global ölçüdeki erişimi ve yaygın iş ortağı ekosistemi Veri Merkezi Altyapısı (DCI) ve Yazılım Tanımlı Altyapı iş kollarının güçlü büyümesiyle birleşince Veeam müşterilerine en iyi satın alma deneyimini sunacaktır.”

Lenovo SDI ve SAN çözümlerinin Veeam Hyper-Availability Platform ile kombinasyonu Lenovo müşterilerine ve iş ortaklarına dijital dönüşümlerini hızlandıracak tek noktadan alışveriş  olanağını sunuyor. Teknolojinin bu birleşimi BT operasyonunu basitleştiriyor, riskleri azaltıyor ve işletmeleri hızlandıracak ve büyütecek akıllı veri yönetimini sağlıyor. Sonuç olarak kurumlar, eskiden kalma altyapılarının, sanallaştırmanın ve veri koruma yönetiminin masraflarından ve karmaşasından kurtuluyor, uygulama geliştirme ve kurulumunu hızlandıracak, veri analitiğini destekleyecek ve felaket kurtarmayı (DR) basitleştirecek akıllı veri yönetim çözümleri yoluyla daha fazla ROI elde ediyorlar. Kurumlara Veeam ve Lenovo’nun ortak çözümlerinin her iki şirket tarafından da desteklendiği ve en uygun  faydayı elde edeceklerine dair güvence de veriliyor.

Lenovo Veri Merkezi Grubu’nda Yazılım ve Çözüm iş kolunu yöneten John Majeski, Veeam’in mükemmel kullanıcı deneyimine odaklanmasıyla birleşen güçlü inovasyon geçmişinin kendilerinin “önce müşteri gelir” yaklaşımıyla uyuştuğunu belirtiyor. “Bu işbirliği sorunsuz müşteri deneyimi sunmamıza yardımcı olurken, müşterilerimize de en uygun çözümleri sunmamıza imkan veriyor. İşletmeler, ortamlar arasında Akıllı Dönüşüm sağlarken BT’nin sadeleşmesini sağlayacak çözümler istiyor. Veeam Erişilebilirlik Çözümleri, Lenovo Spectrum Virtualize SAN’ın ihtiyacı olan BT sadeliği ve Akıllı Veri Yönetimi sağlamasının yanında iş risklerini azaltırken dijital dönüşümü hızlandıran Lenovo’nun VMware, Microsoft ve Nutanix’li Think Agile ürünlerinin SDI ürün yelpazesini de sunuyor.”

Lenovo müşterileri Veeam sayesinde Veeam’in kurulumu ve kullanımı kolay mimarisinden yararlanarak operasyon kolaylığı ve hiper erişilebilirlik elde ediyor. Böylece sanal, fiziksel ve bulut iş yükleri üzerindeki tüm uygulamalar ve veri için erişilebilirlik hizmet seviyelerini daha iyi hale getiriyorlar.

Veeam’in Global İş Birlikleri Başkan Yardımcısı Carey Stanton, Veeam’in çoklu bulut yetkinliklerinin Lenovo’nun hibrit bulut çözümleri kapsamlı ürün yelpazesiyle birleşmesinin, kurumların dijital ekonomide rekabetçi olması için gereken benzersiz seçim, esneklik ve çevikliği sunduğunu söylüyor. “Bu iş birliği Veeam’in tüm bulutlar üzerinde kurumlara erişilebilirlik sağlarken erişilebilirlikten, performanstan, verimlilikten ya da yönetilebilirlikten ödün vermediğinin bir örneği.”

Veeam’in yedekleme ve hızlı kurtarma yetkinliklerinin sağladığı başlıca faydalar:

  • Sadeleştirilmiş BT operasyonel yönetimi: Veeam’in VMware vSphere, Microsoft Hyper-V ve Nutanix Acropolis ile doğrudan entegrasyonu, kritik uygulama ve verinin Hiper Erişilebilirliği’ni garantileyecek yedekleme ve kurtarma operasyonlarının otomatikleştirilmesine yardımcı oluyor;
  • Kurtarma Parçalı Yapısı: Çoklu geri yükleme seçeneklerine sahip kullanıcıların erişilebilirlik hizmet seviyelerini iyileştirerek en az sorunla karşılaşılmasını garantiye alıyor. Seçenekler tüm bir sanal makineden tek bir dosya ve uygulama öğesine kadar farklılık gösteriyor;
  • Hızlandırılmış İnovasyon: Veeam DataLabs ortamları hızlıca yaratılabilir. İkincil Lenovo depolama yatırımlarının ROI’sini geliştirmeye ek olarak bu yetkinlik, hızlandırılmış uygulama gelişimine ve test edilmesine, kurumsal veri yönetimi ve uygunluğunu karşılayacak etkili DR testlerine ve gelişmiş iş aklına yönelik veri analitiğine imkan veriyor.

ESG kıdemli analisti Edwin Yuen Lenovo SDI ve SAN ürünlerinde bulunacak Veeam’in akıllı veri yönetimi yazılımının kurumlara mükemmel bir kombinasyon sunduğunu söylüyor. “Her gün daha fazla şirketin veri yönetimlerini SDI ve SAN çözümleriyle entegre ederek veri merkezlerini ve merkezi veri yönetimlerini aynı anda sadeleştirmek istediğini görüyoruz. Lenovo ve Veeam arasındaki yeni işbirliği bu pazarın merkezine odaklandı ve Veeam ile işbirliği kurarak kendi çözümlerini Veeam’in veri yönetimindeki liderliğiyle birleştiren her gün artan sayıdaki şirket de bu pazarın bir parçası.”

Önceki haberCitrix, Samsung cihazlar için daha fazla çalışma alanı sunuyor
Sonraki haberSiber saldırganların odağında Türkiye var

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz