Akıllı sınır ve mobil bilişim verileri için Western Digital NVMe çözümleri

Western Digital

Western Digital bugün iki yeni NVMe SSD’leri olan Western Digital PC SN720 ve Western Digital PC SN520’i duyurdu. Yeni NVMe depolama mimarisinden güç alan yeni SSD’ler nesnelerin interneti ve sınır bilişimden mobil bilişim sistemlerine, yeni geliştirilen birçok uygulama için ölçeklendirme sunuyor.

Western Digital NVMe istemci mimarisi ve ürün portföyü, nesnelerin interneti cihazlarıyla birlikte ince ve hafif, ikisi bir arada ve gömülü bilgisayarlar ve gözetim sistemleri gibi bilişim cihazları üreticilerine akıllı şehrin sınırında çok yüksek büyüklükteki verileri gerçek zamanlı olarak yakalama ve işleme imkânı sağlayacak. Cisco GCI, 2021’e kadar insanlar, makinalar ve nesneler tarafından üretilen verinin 850 zettabayta (ZB) yakın olacağını öngörüyor. 5G, zenginleştirilmiş gerçeklik ve yüz tanıma gibi yüksek bant genişliği teknolojilerinin gelişiyle en uygun kullanıcı deneyimini ulaştırmak için yeni uygulamalar bu özel performanstan, güç tüketiminden ve NVMe ile Western Digital 3D NAND’lerin kapasitelerinden faydalanıyor.

Western Digital SN720

TECHnalysis Research Başkanı Bob O’Donnel konuyla ilgili görüşlerini : “Oyun, 4K düzenleme ve daha fazlasıyla birlikte sanal gerçeklik (VR) ve yapay zekâ (AI) gibi yeni uygulamalar sayesinde bilgisayarların performans gereklilikleri artmaya devam ediyor. Bu da bilgisayar üreticilerini, NVMe ve yüksek hızlı flaş SSD’ler gibi teknolojiler yüzünden artan ihtiyaçları karşılayacak depolama alt sistemleri bulmaya sevk ediyor. Benzer depolama ihtiyaçlarını üretime, sağlığa, video gözetimine ve daha fazlasına ait nesnelerin interneti uygulamalarının da dahil olduğu farklı alanlarda da görüyoruz”. şeklinde belirtiyor.

Yeni NVMe SSD yazılımı ve denetleyici mimarisi, Western Digital 3D NAND’nin performansından ve ölçeklenebilirliğinden sağlanacak faydayı en üst noktaya çıkarmak amacıyla üretildi. Bu yazılım ve mimari, şirketin NAND evriminde kilit bir adım olarak yer alıyor. Western Digital, cihaz biriminden sorumlu Kıdemli Direktör Eyal Bek ise konu hakkında “ölçeklendirilebilir mimari, müşterilerimizin piyasaya sürme hızını geliştirmek için sistem yeterliliğini yoluna koyarken birçok kapasite ve performans noktalarını destekliyor” dedi.

Western Digital SN520 ve SN720

Yeni SSD’ler Performans ve Güç Verimliliği Sunuyor

Western Digital PC SN720 ve Western Digital PC SN520 yeni platform ile kurulan ilk NVMe SSD’leri olarak karşımıza çıkıyor. Böylece geniş NVMe performans, form faktörü ve güç verimliliği seçeneklerinden oluşan bir portföy sunuyor.

Western Digital PC SN720 – İleri Teknoloji Performans ve Western Digital 3D NAND

Western Digital PC SN720 seçilmiş müşteriler ile numune topluyor. 256GB, 512GB, 1TB ve 2TB kapasiteleri ve tek taraflı M.2 2280 form faktörüyle satışa sunulacak. Western Digital PC SN720, saniyede 3,400MB ve 2,800MB’a* varan ardışık okuma ve yazma hızlarıyla ileri teknoloji performans sunuyor. Müşteriler 5 yıllık sınırlı garantiyle destekleniyor

Western Digital PC SN520 – NVMe performansıyla çeşitli form faktörler

Western Digital PC SN520’de aynı zamanda seçili müşteriler ile numune topluyor. 128GB, 256GB ve 512GB kapasiteleriyle satışa sunulacak. Sektörün en iyi tasarım esnekliği ve en düşük güç tüketimi için Western Digital PC SN520, tek taraflı M.2 2280, M.2 2242 veya M.2 2230 form faktörleriyle satışa sunulacak.

Önceki haberInnovera, siber güvenlikteki trendleri IDC IT Security Roadshow 2018’de mercek altına aldı
Sonraki haberTürk Telekom, 5G ile ulaşım sistemleri için deneme yapan ilk Türk operatör oldu

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz