Anahtarlar SMS’e dönüyor

Pronet Plus sistemine entegre çalışan akıllı ürün ailesinin en çok tercih edilen üyelerinden Akıllı Kilit yenilendi. Yeni Akıllı Kilit, güncellenen teknolojisi sayesinde kolay kurulum imkanı sunuyor, kapı kapatıldığında otomatik olarak kitleniyor. Ayrıca daha fazla sayıda kapı tipi ve modeline uyum sağlayabiliyor.

Pronet Akıllı Kilit’in anahtarsız giriş özelliği sayesinde, anahtar alıp verme veya anahtar unutunca kapıda kalma devri de son buluyor. Akıllı Kilit, akıllı telefon veya masaüstünde kullanılabilen Pronet Plus uygulaması üzerinden yönetiliyor. Böylece Akıllı Kilit kullanıcıları anahtarını kaybettiğinde veya unuttuğunda, evine telefonundaki uygulama ile giriş yapabiliyor. Böylece istenmeyen bir durumda çilingire gerek duymadan kapı kolayca açılabiliyor.

Akıllı Kilit ayrıca kullanıcılarına evde olmasalar bile kapı kilidini uzaktan açıp kilitleyebilme imkanı sunuyor. Örneğin çocuklar okul dönüşü anahtarlarını evde unutmuş veya bir aile dostunun evden alması gereken bir eşya varsa, sisteme akıllı telefonu üzerinden bağlanıp evin kapısını açıp, tekrar kilitleyebilmek mümkün oluyor. Yine eve gelen yardımcıya veya çocuk bakıcısına da ayrıca anahtar verme zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Önceki haberTurkcell siber güvenlik satıyor
Sonraki haberKapılara anahtarsız kilit

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz