Kağıt baskısı sonlandırılan Resmi Gazete artık Dergilik’te

Resmi Gazete

Kamu Teknoloji Dergisi’nin de yer aldığı Dergilik, Türkiye Cumhuriyeti yayın organı Resmî Gazete’yi de raflarına taşıdı. Dergilik okurları kağıt baskıyı sonlandıran Resmî Gazete’ye telefon ve tabletlerinden dilekleri zaman kolayca ulaşabilecek. Türkiye, çıkarılan yasa, genelge ve yönetmelikleri Dergilik’ten takip edecek.

İnternet erişimi olan herkes kullanabiliyor

Türkiye ve dünyada en çok takip edilen yayınları tek bir platformda buluşturan Dergilik 1700’den fazla yerli-yabancı ve yerel dergi ve gazeteyi okuyucuların cebine taşıyor. Tüm operatörlerin abone olabildiği Dergilik’ten erişilebilen yayın sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizde yayıncılık sektörüne yeni bir soluk getiren Dergilik ile 1 milyonu gazete olmak üzere ayda 5 milyon yayın okunuyor. Ağustos’ta 4 milyon 492 bin dergi ve 1 milyon 115 bin gazeteyi okuyucularla buluşturan Dergilik okuyucuları yıl başından bu yana toplam 37 milyon 526 bin içeriğe dijital platformdan ulaştı.

Türk insanına yepyeni bir okuma alışkanlığı kazandıran Dergilik’e sosyal medya hesaplarından da ulaşmak mümkün. Dergilik ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesaplarını takibe alarak öğrenebilirsiniz.

Önceki haberAmazon, Türkiye’deki faaliyetlerine başladı
Sonraki haberIoT güvenliğinde en büyük savunma yapay zeka olacak

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz