Thodex, mobil uygulamasını Android için yayınladı

Thodex

Türkiye’den globale açılan ilk kripto borsası olarak bilinen Thodex, Android için mobil uygulamasını kullanıcılarının erişimine açtı.

Sunduğu komisyon oranlarıyla dikkat çeken Thodex’in mobil uygulaması sayesinde kullanıcılar, masaüstü cihazlara bağlı kalmadan mobil cihazları üzerinden kolaylıkla tüm işlemlerini ve tüm takiplerini anlık olarak yapabilecekler.

Yüksek güvenlikli altyapısı ve  yeni arayüzü ile dikkatleri üzerine çeken Thodex, kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren kredi kartı ile alım sunuyor. Komisyon oranları, Affiliate (Ortaklık) Programı ve 7/24 çok dilli canlı destek sağlanıyor.

Stop loss, fiyat alarmı ve Thodex API desteği ile de yatırımcılara kolaylık sağlanıyor. Şimdi ise şirketin en merakla beklenen yeni özelliği tanıtıldı.

Mobil uygulamayla birlikte kullanıcılar tüm verilerini istediği yerde ve istediği zamanda inceleyebilir, kripto para birimlerinin değişimlerini anlık olarak takip edebilir. Alım-satım işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirip gerekli talimatları dilediği an verebilir.

Kullanıcı kolaylığı göz önünde bulundurularak hazırlanan Thodex mobil uygulaması Android tabanlı cihazlar için buradaki linkinden indirilebiliyor. Mevcut kullanıcı bilgileri ile erişilebilecek mobil uygulama ve daha birçok yeniliğin duyurusu için firmanın internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Thodex geçtiğimiz günlerde Koineks’in internet sitesi aracılığıyla da duyurduğu globalleşme hedefiyle tüm hizmetlerini bu yapının altına toplamıştı. Böylece şirket ABD menşeili almış oldukları Fincen MSB lisansıyla Türkiye’den dünyaya açılan ilk kripto alım-satım borsası haline geldiler. Mevcut Koineks müşterileri, herhangi bir değişiklik yapmadan Thodex üzerinden işlemlerini halihazırda gerçekleştirebiliyorlar.

Önceki haberTürk Telekom: Virüsle mücadelede kesintisiz iletişim sunacağız!
Sonraki haberKamu Teknolojileri’nin yeni sunucu sponsoru LimonHost oldu!

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz