Gurbetçiye Turkcell’den Dergi Müjdesi!

Turkcell’in içinde 400’den fazla dergi ve 25 gazete bulunduran Dergilik uygulaması artık tüm dünyadaki ülkelerden takip edilebilir duruma geliyor.

<span class=”dropcap dropcap3″>T</span>ürkiye’nin en geniş okuma platformlarından biri olan Turkcell Dergilik, Türkiye’de yayınlanan birçok dergi ev gazetenin tek bir uygulama üzerinden okunmasına olanak sağlıyor. 400’den fazla dergi ve 25 gazetenin dijital ortamda takip Dergilik, hangi operatörün abonesi olduğu fark etmeden artık tüm dünya ülkelerinden indirilebilecek. Böylece dünyanın farklı coğrafyalarına dağılmış herkes, Türkiye’nin gündemini Türkçe olarak takip edebilecek. Özellikle de Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşları ülkemizde yayınlanan dergi ve gazeteleri yayınlanır yayınlanmaz okuyabilecekler.

Yayın sayısı 450’ye yaklaştı

Sadece Turkcell değil, tüm operatör kullanıcılarının yararlanabildiği Dergilik, dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye, mizahtan bilime; birçok farklı kategoride içeriği bir araya toplayarak yayınların okuma sürelerini de arttırıyor. Türkiye’de büyük beğeniyle takip edilen Dergilik’ten şu anda 438 farklı yayına ulaşılabiliyor. 413’ü dergi olmak üzere 25 gazete Dergilik’ten okunuyor.

Farklı yayınları Dergilik ile keşfedin

Çok sayıda yayının interaktif olarak okuyucuların beğenisine sunan Dergilik aynı zamanda okuma alışkanlıklarına da yön veriyor. Okuyucular Dergilik sayesinde ilgiyle takip ettikleri yayınların yanında çok fazla ilgi duymadıkları yayınlara da ulaşabilir hale geliyor ve farklı alanlarda özgün içerikleri keşfedebiliyor. Okur sayısı her geçen gün artan Dergilik’te günde ortalama 150 bin dergi ve 35 bin gazete indiriliyor.

Önceki haberTürk Telekom’dan vefalı müşterilerine “Yılların Hediyesi” kampanyası
Sonraki haberKişisel Verileri Koruma Zirvesi Ankara’da Toplandı

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz