Çevre ve Bütçe Dostu Epson WorkForce Serisi Yazıcılar

Epson, WorkForce Serisi kurumsal yazıcılarıyla sağladığı enerji tasarrufunu bisiklet deneyiyle ispatladı.

Epson Bisiklet Deneyi

Epson’ın kurumlara minimum maliyetle maksimum baskının yanı sıra farklı avantajlar da sunan WorkForce Serisi yazıcıları çevre dostu oluşuyla da dikkat çekiyor. Inkjet teknolojisinin lazere göre yarattığı olumlu katkılar Epson’ın gerçekleştirdiği bisiklet deneyiyle de canlı olarak ispatlandı. Epson yazıcılar ilk çıktı için ısınma ihtiyacı duymadığından hem çok süratli hem de enerji tasarruflu. Epson’ın üzerine özel bir mekanizma yerleştirdiği normal bir şehir bisikletinde sunulan deney gösteriyor ki, ortalama hızla pedal çevirerek sadece 15 saniye gibi bir sürede renkli çıktı almak mümkün.

Epson WF-C5790 ile en hızlı ‘İlk Sayfa Çıkış Süresi

Epson Bisiklet Deneyi-mekanizma

Bisiklet deneyinde Epson WF-C5790 kullanıldı. Karşılaştırılabilir lazerlere göre hem renkli (5,3 saniye) hem de mono (4,8 saniye) baskılarda sınıfının en hızlı ilk sayfa çıkış süresini (FPOT) ve ayrıca 24ipm ile en yüksek tarama hızını sunan model, sarf malzemesi değiştirmeden 10.000 sayfa siyah ve 5.000 sayfa renkli baskı sağlıyor. Ayrıca bu segmentte 330 sayfa ile en büyük standart kağıt kapasitesine de sahip. Opsiyonel kağıt kasedi ile kağıt hacmini 830 sayfaya çıkarmak mümkün.

Epson WF-C5790-görsel 2

Epson kurumsal inkjet yazıcılar, muadil lazerlere göre %94 oranında daha az atık üretirken, %96 oranında da daha az enerji harcıyor. WorkForce Serisinde 28 adet model bulunuyor.

Önceki haberEpson ile sanatsal fotoğraf baskısında 60 yıla varan kalıcılık
Sonraki haberITP’18 Bilişim Profesyonelleri Semineri HUAWEI Sponsorluğunda Gerçekleştirildi

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz