DLive “Happy Hour” etkinliği ile ödül kazanma fırsatı sunuyor

dlive

İnternet üzerinden canlı yayın ve video platformu olarak faaliyet gösteren Kaliforniya merkezli DLive, 22 Aralık Cumartesigünü saat 19:00’da özel bir yayında kullanıcıları ve izleyicileri ile bir arayageliyor. DLive “Happy Hour” etkinliği ile 2018 yılının en büyük ve en çoködül dağıttığı yayınını gerçekleştirecek.

22 Aralık Cumartesi günü, 19:00-24:00 saatleri arasında platform üzerinden gerçekleşecek “DLive Happy Hour” etkinliğinde, büyük ödüller dağıtılacak. Happy Hour süresince 7 oyunluk bir oyun dizisi olacak. Bu oyunlarda, yayıncılar ve izleyiciler büyük ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. Etkinlik duyurusunu sosyal medya hesaplarında paylaşanlara da ekstra ödüller verilecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin ilgili linkten ( https://happy.dlive.tv ) kayıt olması yeterli olacak.

DLive Happy Hour’da Verilecek Ödüller

  • Happy Hour’daki en iyi ilk 5 yayıncı, DLive tarafından bonuslarla ödüllendirilecek.
  • En aktif sohbet odalarına sahip ilk 3 kanaldan her biri 2000 LINO puanı alacak.
  • 20’den fazla anlık izleyiciye ulaşan ilk 100 yayıncı 1 Ninjaghini ile ödüllendirilecek.
  • Etkinlik sırasında, her saat başı 5 Power Lottery çekilişi olacak. En sevdiğiniz yayıncılara hediye ettiğiniz her 100 LINO Puanı için bir bilet alacaksınız.

Happy hour boyunca, Ganimet kutusundan aldığınızLINO Puanlar ikiye katlanacak.

  • Her saat, 12 şanslı izleyici mega ganimet kutusundan bir sürpriz kazanacak. Happy Hour boyunca toplam 40 Diamond ve 20 Ninjaghini verilecek.
  • Etkinlikten önce Instagram ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla etkinlik postunu paylaştığınızda için 4×10 Ninjaghini (120 USD) ödülü kazanabilirsiniz. Etkinlik bittikten sonra kazananlar belirlenecek. 
Önceki haberITP’18 Bilişim Profesyonelleri Semineri HUAWEI Sponsorluğunda Gerçekleştirildi
Sonraki haberCisco’dan bulut bilişeme yönelik yeni çözüm

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz