Türk Telekom’a ait en güncel içerik ‘Medya Merkezi’nde

Türk Telekom; basın bültenlerinden spor haberlerine, reklam filmlerinden kurumsal sosyal sorumluluk videolarına kadar birçok başlıkta topladığı Medya Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Türk Telekom, özellikle basın mensuplarının hayatlarını kolaylaştıracak ve isteyen herkesin faydalanabileceği Medya Merkezi’ni aktif hale getirdi. 27 Ocak 2018 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Türk Telekom Medya Merkezi, markanın basın bültenlerinden spor haberlerine, reklam filmlerinden kurumsal sosyal sorumluluk videolarına kadar birçok içeriği sunacağı bir portal olarak hayata geçti.

Kullanıcılar bu portal üzerinden Türk Telekom yöneticilerini, şirketle ilgili infografikleri görüntüleyebileceği ve Türk Telekom logolarını indirebilecekleri bir portal oluşturan Türk Telekom, sitede ayrıca telekomünikasyon sektöründen güncel haber videoları da yer alacağı bilgisini de veriyor. Öte yandan, Türk Telekom’un kazandığı ödüller ve iştirakleri hakkında bilgiye yine internet sitesinden sunulacak.

Türk Telekom Medya Merkezi’ne medya.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabilecekken, @TTMedyaMerkezi Twitter hesabımdan da basına yönelik paylaşım yapılacak.

Önceki haberKorsanlar kripto paranın peşinde
Sonraki haberFUJIFILM Holdings ve Xerox Güçlerini Birleştiriyor

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz