Müzik platformu Muud, artık Tivibu’da!

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud, bundan sonra şirketin IPTV servisi olan Tivibu platformunda da kullanılabilecek. Tivibu’nun “İnteraktif Servisler” bölümüne eklenen Muud’a giren kullanıcılar, mobil ve web sürümünde olduğu gibi dilediği müziği sınırsız şekilde dinleyebilecek.

Türk Telekom Muud, Tivibu içeriklerine dahil oldu

Kullanıcı deneyimini zenginleştiren yeniliklerini sürdüren Türk Telekom, sunduğu servislere erişim kolaylığı sağlayacak çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Tivibu İnteraktif Servisler menüsüne eklenen Muud ile zengin müzik içeriklerine artık IPTV servisi üzerinden de erişilebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Tivibu’ye eklenen Muud’un, kısa süre içerisinde platformun en çok kullanılan servislerinden biri haline geldiği belirtiliyor. Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, “Tivibu’daki İnteraktif Servisler’de yer alan uygulamamızın, web üzerinden ulaşılan veya akıllı telefonlara indirilen Muud uygulamasından hız ve pratik kullanım açısından bir farkı bulunmuyor. Kullanıcılarımız milyonlarca yerli ve yabancı şarkı arasından listeler oluşturabiliyor ve reklam olmadan istediği müziği dinlemenin keyfini çıkarıyor. Kullanıcılarına milyonlarca şarkı sunan Muud, sürekli güncellenen içeriğiyle dijital müzik servislerine örnek olmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Kataloğunda milyonlarca yerli ve yabancı şarkıya yer veren Muud, kullanıcılarına reklamsız ve sınırsız müzik deneyimi sunuyor. Müzikseverler mevcut listeleri istediği zaman dinleyebilirken, isterse kendi çalma listesini de oluşturabiliyor. Ayrıca Muud’un çevrimdışı dinleme özelliği sayesinde internetin olmadığı yerlerde de müzik keyfi kaldığı yerden devam ediyor.

Önceki haberPalo Alto Networks ve Adeo’dan siber saldırı doktoru geliyor!
Sonraki haberTivibu, yeni içerikleriyle Ağustos’ta da dopdolu!

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz